Skip links

Doelmarkten

Blikseminslag in kostbare installaties voorkomen? Wij leveren bliksembeveiliging en aarding tbv van solarparken,  zonnepanelen, pv installaties. Zoals overspanningsbeveiliging, RVS draad, staal/verzinkte aardpennen.

Windmolen parken

Voor materialen van aardingen voor windmolens bent u bij ons ook aan het juiste adres.Voor verzinkt bandstaal en C60 volgstaven / aardingspennen.

Alhadra levert aan bedrijven die Nederlandse infra werken uitvoeren en beheren. Alles op, rond of in Bruggen, sluizen, wegen, havens en vliegvelden moeten nu eenmaal ook geaard zijn.

KV stations zijn er voor de verdeling van vermogenstransport.  Een simpele blikseminslag zou grote gevolgen kunnen hebben. Ook hiervoor hebben wij de juiste materialen, Koperkabels, koperdraadaardplaten / cadweld.

Er zijn veel datacenters in NL welke digitaal beveiligd zijn maar uiteraard ook voorzien van aarding en bliksembeveiliging. Wij leveren een breed scala aan bliksemopvangers, computerklemmen, Halogeenvrije kabels B2ca.

Beveiliging van overslag is essentieel. Daarom is het belangrijk de juiste materialen te gebruiken van goede kwaliteit, voor een makkelijke en snelle verwerking. Koperkabels, koperdraadpotentiaalvereffening uit voorraad leverbaar.